top of page
FORMACIÓ EN PRL

A Giropreven us podem impartir tota la formació necessària per a gestionar la Prevenció de Riscos Laborals, tant als treballadors com a l'empresari. Impartim les formacions obligatòries de tots els sectors segons marca cada conveni.

 

FORMACIÓ PRESENCIAL
A Giropreven us podem impartir tota la formació necessària per a gestionar la Prevenció de Riscos Laborals, tant als treballadors com a l'empresari. Impartim les formacions obligatòries de tots els sectors segons marca cada conveni.

 

FORMACIÓ A DISTÀNCIA
 
La formació a distància també és possible a Giropreven.
Et farem arribar els temaris i manuals i mitjançant l'ajuda dels nostres tutors (tant per telèfon com per correu electrònic) els treballadors podran superar els cursos necessaris.
Tenim un ampli ventall de cursos tant de prevenció de riscos laborals com d'altres sectors i activitats.

A Giropreven som especialistes formant treballadors i empresaris!
Formacions bonificables per la Fundación Tripartita

shutterstock_756000673.jpg
FORMACIÓ ONLINE

A Giropreven disposem d'una plataforma online de formació per als nostres clients.Cursos tant de prevenció de riscos laborals com altres formacions que poden ser de gran utilitat pel desenvolupament de la feina a l'empresa.La formació online pot ser una gran eina per als treballadors per a accedir a les formacions d'una forma fàcil i intuïtiva.Aquestes formacions també son bonificables per la Fundación Tripartita.Disposem d'un programa dissenyat pel desenvolupament personal i la formació continuada amb un catàleg de més de 300 cursos.
FORMACIÓ TRIPARTITA
 

Giropreven és entitat organitzadora de la Fundación Tripartita para la Formación en el empleo.

Ens ocupem de la gestió i la organització dels cursos bonificats.

Totes les formacions poden ser bonificades, només ens ha d'indicar les seves dades empresarials mitjançant el formulari i en un breu període de temps li facilitarem el pressupost que en la major part de casos se'l podrà bonificar integrament.

FORMACIÓ CONSTRUCCIÓ & METALL
 

A Giropreven us podem impartir tota la formació necessària que marca el Conveni General de la Construcció i sector metall.

 

- Formació General Construcció (8 hores)

- Formació específica per oficis de la Construcció (20 hores)

- Formacions específiques per oficis addicionals (6 hores)

- Formació de Nivell Bàsic en Prevenció de Riscos Laborals (Recurs Preventiu) (60 hores)

bottom of page